Jack Daniel's Tennessee Whiskey****


Destilleriets hjemmeside her.

Om destilleriet:

Whisky laves også af andet end byg. Jack Daniel's opskrift var baseret på: 80% majs, 12% byg og 8% rug, som stadig bruges i dag. Vand fra kilden er brugt til whisky siden 1866. 

Når de gyldne dråber er destilleret, sendes den klare, ikke-aldrede whisky på en omhyggelig rejse. Drop for drop siver det igennem deres håndlavede kul i et tempo dikteret af tyngdekraften og intet andet. Turen tager 3-5 dage at gennemføre, og når den først er færdig, forvandles whiskyen. Den bliver velsignet.

Jack Daniel's er IKKE en burbon. Se her.

Efter mange forhandlinger konkluderede regeringen, at Jack Daniels Tennessee Whisky ikke havde "hverken kendetegnene for bourbon eller rug whisky, men snarere er et karakteristisk produkt, der kan betegnes som whisky."

Og så lige en detalje: Destilleriet er beliggende i en kommune, hvor det ikke er tilladt at drikke alkohol.

Smagsprøver:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.